23 september 2021 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

DESZ 1 zoekt nieuwe materiaalman

Geplaatst op: 19 juli 2021

Na het afscheid van gebroeders de Graaf bij het vlaggenschip van DESZ, is er een plekje vrij gekomen in de technische staf van DESZ 1. Dennis de Graaf neemt na 12 jaar trouwe dienst als materiaalman afscheid de rood-witten, voor zijn functie is DESZ op zoek naar een vervanger. Zijn broer Arjan de Graaf is na maar liefst 14 jaar gestopt als verzorger van het eerste elftal.

“Afgelopen zaterdag hebben wij afscheid genomen van onze taken als verzorger en materiaalman”, zegt Arjan de Graaf. “Wij hebben veel dingen gedeeld: kampioenschappen, trainingskampen, en de gezellig busreizen. Maar dalen gekend; degradatie en het overlijden van onze vader. We merkten altijd de betrokkenheid van een ieder binnen deze mooie vereniging. Zowel van spelers, de staf maar ook van de vele vrijwilligers/leden van DESZ. Vanuit ons hart: bedankt allemaal”, zegt Arjan. “Via deze weg willen wij beide mannen nogmaals bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren voor onze vereniging”, vult Tom Kisjes aan namens de ploeg.

Julian Schokkenbroek zal Arjan de Graaf vervangen als verzorger van het vlaggenschip. De functie van Dennis is tot op heden nog niet ingevuld, hiervoor is DESZ opzoek naar een waardig vervanger. Het eerste elftal heeft een vrij uit gebalanceerd elftal waar jong en oud elkaar afwisselen. De staf bestaat nu uit Pim Kaagman (hoofdtrainer), Mark Doosje (assistent trainer), Eugene Korse (keeperstrainer), Dennie Mooiweer (leider), Jan Elfring/Ruud Schoonewelle (grensrechters), Juul Schokkenbroek (verzorger).

Kisjes roept op: “Lijkt het je leuk om deel uit te maken van de staf en je steentje bij te kunnen dragen binnen het vlaggenschip? Of wil je weten waar het takenpakket van een materiaalman uit bestaat? Neem dan contact op met Dennie Mooiweer via denniemooiweer@gmail.com of via 06-20360834.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice