29 maart 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Active creations

Dansen in De Geschilde Aardappel

Geplaatst op: 10 augustus 2021

(Adv.) Jojanneke van De geschilde aardappel in Zwartsluis en dansdocent Lindy Kaper van Scala Centrum voor de Kunsten hebben elkaar gevonden. Met ingang van maandag 6 september gaat Lindy danslessen voor kinderen verzorgen in de zaal van De geschilde aardappel.

De zaal wordt daarvoor aangepast met een balletbarre. De motto’s van beide vrouwen komen samen. Waar Jojanneke met haar bedrijf heeft gekozen voor ‘hoofd leger, hart voller’, draagt Lindy uit om te ‘dansen met je hart, dan zullen je voeten volgen’.

Danscursussen voor kinderen
Om kennis te maken met Lindy kunnen kinderen meedoen aan een gratis, vrijblijvende proefles en kennismakingscursussen van 6 lessen kinderdans (4 en 5 jaar), dansoriëntatie (6 jaar), klassiek ballet en jazzdance (7 t/m 9 jaar). Alle informatie daarover is te vinden op ontdekscala.nl.

Professioneel dansdocent Lindy Kaper
Lindy is afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg en verzorgt met Claudia Damman, afgestudeerd aan de ArTEZ University of Arts in Arnhem, al jaren danslessen in Steenwijk en Meppel. Lindy: ‘Het overbrengen en doorgeven van de danstechniek van verschillende dansdisciplines vind ik het fijnste om te doen. Om de bewegingen dan ook nog te zien gaan leven is het allermooiste. In mijn lessen probeer ik elke leerling individuele aandacht en werkpunten te geven. Het is voor mij belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen. Samen gaan we op weg om een goede basis neer te zetten en techniek en niveau steeds iets hoger te brengen. Ik kijk er naar uit om te beginnen in de sfeervolle zaal van De geschilde aardappel en hoop veel kinderen het plezier van dansen te laten ervaren.’

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice