23 mei 2022 Gebruikers online: 42
Agenda
Active creations

Kerken hervatten avonddiensten

Geplaatst op: 16 augustus 2021

Na anderhalf jaar van afwezigheid keren de avonddiensten weer terug. Komende zondag gaat men van start in de Hervormde Kerk, voorganger is ds. Dekker uit Lemele.

Sinds de pandemie hebben de avonddiensten stilgelegen. Nu de omstandigheden verbeteren worden de diensten weer hervat. Avonddiensten van de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk worden gezamenlijk gehouden, het kerkgebouw verschilt per week.

De erediensten beginnen om 19.00 uur, reserveren is nodig en kan middels de instructies in de kerkbodes. Men kan ook online meekijken via Kerkdienstgemist. Het verzoekprogramma ‘Zondag in Zwartewaterland’ op Zwartewater FM komt te vervallen. Dat programma werd gemaakt ter vervanging van de kerkdiensten die normaal werden uitgezonden op zondagavond.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice