29 maart 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

VVD houdt enquête om te weten wat er leeft

Geplaatst op: 8 september 2021

De aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen is ingezet. VVD Zwartewaterland start nu een bewonersonderzoek om te peilen water er leeft onder de inwoners van de gemeente. Alle inwoners van Zwartsluis worden uitgenodigd om in een korte online-enquête hun mening te geven over hun buurt. Vandaag ontvangen inwoners ook een flyer in de brievenbus.

Zwartewaterland gaat op 16 maart weer naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Daarom wil de Zwartewaterlandse VVD zoveel mogelijk input ophalen uit de samenleving. De enquête duurt ongeveer 10 minuten en omvat onderwerpen zoals veiligheid op straat, parkeren en veiligheid in het verkeer, voorzieningen en activiteiten in uw buurt en de hoeveelheid groen en sport- en speelveldjes in uw buurt. “Alle input wordt gebruikt bij het opstellen van het verkiezingsprogramma van de Zwartewaterlandse VVD”, verzekert de partij.

Vanwege de beperkingen fysieke activiteiten te organiseren, is voor een digitale enquête gekozen. De enquête is te vinden via: zwartewaterland.vvd.nl/zwartsluis. Extra input is welkom en kan gestuurd worden naar fractie@vvdzwartewaterland.nl of per Whatsapp naar 06 14 04 91 07.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen
Aquaservice