11 augustus 2022 Gebruikers online: 35
Agenda
Active creations

Moordavond met thrillerschrijfster Nicolet Steemers

Geplaatst op: 14 september 2021

Thrillerschrijfster Nicolet Steemers trapt dinsdag 21 september het activiteitenseizoen 2021/2022 in Sluuspoort af met een spectaculaire moordavond. De bezoekers van deze avond staat een onvergetelijke beleving te wachten, zij worden namelijk interactief ingezet bij het oplossen van een moord.

De avond begint om 20:00 uur, belangstellenden zijn welkom vanaf 19:30 uur. De entree bedraagt € 9,00, inclusief een kopje koffie of thee.

Nicolet Steemers vertelt deze avond  over haar schrijverschap en haar boeken. Hoe komt ze aan ideeën en wat inspireert haar? Daarnaast leest ze een speciaal voor de gelegenheid geschreven moordverhaal voor, waarin zes verdachten van de moord op een jonge journaliste aan de tand gevoeld worden door een rechercheur. Het verhaal is interactief, met andere woorden: het publiek mag vragen stellen en meedenken over de oplossing. Die zit verborgen in het verhaal en het is aan de amateur-detectives in het publiek om dader, motief en bewijs te ontdekken.

Onder de goede oplossingen verloot de schrijfster een van haar boeken.

www.sluuspoort.nl

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice