9 december 2021 Gebruikers online: 44
Agenda
Active creations

Jeugdkampioenen LTVZ bekend

Geplaatst op: 5 oktober 2021

Afgelopen weekend werden de clubkampioenschappen jeugd gehouden bij LTVZ. Er werd in drie onderdelen gestreden om een gouden of zilveren beker.

Bij rood (miniveld) was de gouden beker voor Harmen en de zilveren voor Judith. Bij oranje (driekwart veld) ging de enige jongen er met de hoofdprijs vandoor en werd Isa tweede, gevolgd door Isabel met een derde prijs. Alle drie hadden evenveel wedstrijden gewonnen.

Bij de oudste categorie groen (hele baan) ging de jongste, Britt, er met de gouden beker vandoor. Zilver werd gewonnen door Jack. Daarnaast kregen alle deelnemers een mooie glow in de dark medaille met als tekst ‘super deelnemer’. De jeugdcommissie, bestaande uit Janneke en Lian, hebben ervoor gezorgd dat alles volgens plan verliep. Omdat de dames er mee stoppen, ontvingen ze een presentje van de vereniging.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice