23 mei 2022 Gebruikers online: 30
Agenda
Active creations

Purperreigerlaan vraagt om oplossing parkeerprobleem

Geplaatst op: 5 oktober 2021

Foto: Jan van Kleef

Bewoners van de Klampe, Kraggehof en de appartementen in het oude Kulturhus aan de Purperreigerlaan ervaren parkeerproblemen in hun straat. Ze vragen de gemeente in een brief om een oplossing.

Het tekort aan parkeerplaatsen is volgens de bewoners ontstaan door de nieuwe appartementen van Terwel in het voormalige Kulturhus. Bij de opening is het aantal parkeerplaatsen niet uitgebreid. De briefschrijvers wijzen erop dat veel bewoners slecht ter been zijn en daardoor extra problemen hebben met het tekort aan plekken.

Een mogelijke oplossing zien ze ook. Volgens de bewoners is er een verwaarloosde groenstrook bij De Kraggehof die tot parkeervoorziening kan worden omgetoverd. Ook zouden een aantal fietsrekken kunnen worden ingeruild voor parkeerplekken. Volgens de bewoners worden die nu weinig gebruikt.

De groenstrook op de foto kan wat bewoners betreft prima worden omgetoverd tot parkeerruimte.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice