24 september 2023 Gebruikers online: 30
Agenda
Active creations

Kinderen van Aremberg op boekenjacht

Geplaatst op: 8 oktober 2021

Het was donderdagmiddag gezellig druk in de centrale hal van OBS Aremberg. Veel kinderen met in hun kielzog papa en mama of opa of oma waren naar de school gekomen om op boekenjacht te gaan. 

In het teken van de Kinderboekenweek had De Aremberg in samenwerking met de Bruna uit Meppel een boekenmarkt georganiseerd. De boekenmarkt is een traditie op de Aremberg maar door de pandemie kon dit het afgelopen jaren helaas niet doorgaan. Iedereen was enorm enthousiast dat het dit jaar wel weer plaats kon vinden en dat hebben de medewerkers van de Bruna geweten.

Met tassen vol boeken, van Woezel en Pip tot De Waanzinnige Boomhut verlieten de bezoekers de school. “Lezen is heel belangrijk en natuurlijk ook gewoon ontzettend leuk. Daar hoef je de kinderen van de Aremberg niet van te overtuigen”, vertelt Patrick Ploeger namens de school.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice