23 mei 2022 Gebruikers online: 39
Agenda
Active creations

Minder aanbod maakt Genemuider Biestemerk niet minder gezellig

Geplaatst op: 19 oktober 2021

De Biestemerk is dit jaar kleiner van opzet. Vandaag zijn er ongeveer 90 standhouders, 25 procent minder dan bij voorgaande edities. De gemeente Zwartewaterland faciliteit de markt maar heeft geen directe oorzaak voor de lagere opkomst. Mogelijk zijn enkele handelaren gestopt met hun bedrijf tijdens de pandemie of laten ze zich weerhouden door de hogere besmettingscijfers in de gemeente Zwartewaterland.

Ondanks dat de zon zich nog niet liet zien en er minder kramen staan, was het dinsdagochtend al gezellig druk in het centrum. Naast ondernemers uit eigen stad zijn ook weer veel handelaren uit de regio naar Genemuiden gekomen om hun producten aan de man te brengen. Natuurlijk mag een oliebol en kop snert niet ontbreken tijdens de jaarmarkt.

Klik hier voor meer foto’s.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice