20 april 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Albatros en Bigondier zien uit naar ‘Albatros Culinair’

Geplaatst op: 20 oktober 2021

(Adv.) Vrijdag 22 oktober houden De Albatros en De Bigondier de eerste editie van ‘Albatros Culinair’. “We organiseren een avond waarin de gasten, verdeeld over vijf gangen, kunnen rekenen op smakelijke verrassingen”, vertelt Erwin Dragt. 

“Het zijn gerechten die onze gasten niet van ons gewend zijn”, zegt Noah van De Albatros. “Deze avond willen we onszelf uitdagen om een ander niveau eten op tafel te zetten”, voegt hij eraan toe.

Al deze gerechten zijn in samenspraak met Erwin van de Bigondier op de kaart gezet. “We hebben de wijnen geproefd en zijn samen overtuigd van het feit dat dit hele mooie wijn- en spijs combinaties zijn”, benoemt Erwin nog eens vol trots. De wijnen die geserveerd worden zijn dus niet de wijnen die je op de menukaart van de Albatros kunt vinden.

“Eén van de gerechten die we gaan serveren is een runder-steaktartaar met (kwartel)ei en een schuim van Parmezaanse kaas. We zijn erg benieuwd naar de reacties van onze gasten”, benoemt Emiel met een flinke glimlach.

Inloop van deze culinaire reis begint om 18.30 uur. De gerechten worden vanaf 19.00 geserveerd aan de gasten. Bij ontvangst staat alvast een lekker glaasje bubbels te wachten. Het vijf-gangen diner met wijnarrangement kost 69,50 euro. Mocht je wel zin hebben in de culinaire hoogstanden maar drink je liever wat anders dan wijn? Dat kan je komen genieten voor een bedrag van 49,50 euro.

Heb jij zin gekregen in Albatros Culinair en wil je reserveren? Dat kan via 038-3867389.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice