20 april 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Leuke én duurzame Sint-cadeaus? DuurSAMe Speelgoed Weken bij SamSam

Geplaatst op: 26 oktober 2021

(Adv.) Het lijkt misschien nog ver weg, maar Sinterklaas maakt zich langzaamaan weer op voor zijn reis naar Nederland. Op zaterdag 13 november zetten de Goedheiligman en Pieten voet aan wal. Daarmee begint ook weer de zoektocht naar leuke cadeautjes voor de schoen en pakjesavond. SamSam staat daarom de komende periode in het teken van de DuurSAMe Speelgoed Weken!

SamSam is altijd op zoek naar de meest duurzame producten. “Producten die lang meegaan en milieuvriendelijk zijn geproduceerd”, vertelt eigenaresse Leontien Voorsluijs. “Dat is bij ons aanbod aan speelgoed niet anders!”

Green Toys

Daarom koos ze voor het duurzame topmerk Green Toys. “Dit speelgoed voor de kleinsten is 100% geproduceerd van oude plastic melkkannen. En wordt verpakt in volledig gerecycled karton. Op en top duurSAM dus! Het erg mooi vormgegeven speelgoed is van oerdegelijke kwaliteit en vrij van vervelende stoffen als BPA. Green Toys is daarmee net even anders dan regulier speelgoed!”

Leontiens eigen grote favoriet van dit merk is de speelgoedveerboot met daarop kleine autootjes. “Zo grappig! Daarnaast heeft Green Toys onder andere speedbootjes, bouwvoertuigen en – passend bij Zwartsluis – sleepboten. Die zijn overigens ook als gieter te gebruiken, dus multi-inzetbaar!”

Jouéco

Bijzonder is ook het houten speelgoed van Jouéco. Verantwoord en duurzaam geproduceerd van FSC-hout. “Wat mij verder erg aanspreekt aan dit merk is de goede prijs-kwaliteitsverhouding”, aldus Leontien. “Het is betaalbaar speelgoed voor kinderen vanaf 6 maanden, dat tegen een stootje kan en daardoor lang meegaat. Denk aan leuke autootjes, duwdiertjes en een hamerbank, maar ook een stapeltrein en -toren. Die kunnen kinderen meteen als vormenstoof gebruiken. 2-in-1 dus! Heel leuk is ook een containerschip van hout!”

SOL-EXPERT

Ander duurzaam speelgoed in het aanbod van SamSam zijn de producten van SOL-EXPERT. “Voor de oudere kinderen hebben we SOL-EXPERT, dat verschillende, erg leuke bouwpakketjes aanbiedt die bewegen op zonne-energie” legt Leontien uit. Tot slot willen we ook de metalen, oersterke speelgoedautootjes van Siku niet onvermeld laten. Door de hoge kwaliteit gaan ze generaties lang mee!”

Welkom bij SamSam

Wie meer wil weten over deze duurzame merken of de producten met eigen ogen wil bekijken, is welkom bij SamSam aan de Stationsweg in Zwartsluis. “Wist je dat je bij SamSam ook een persoonlijke wensbox met jouw favoriete cadeaus kan samenstellen? Zo kiezen jouw naasten altijd hét perfecte cadeau voor jou uit, bijvoorbeeld als je jarig bent. Je krijgt leuke stickers mee om op de uitnodigingen te plakken, om te laten weten dat je wensbox bij SamSam klaarstaat. We zien je graag tijdens onze DuurSAMe Speelgoed Weken!”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice