23 mei 2022 Gebruikers online: 34
Agenda
Active creations

Spanning en sensatie op de Veluwe

Geplaatst op: 2 november 2021

Maandagavond op de maandelijkse avond van de NVVH kwam Jotte van’t Huller-End vertellen over oude verhalen op de Veluwe. Ze is een verhalenvertelster, dichteres en schilderes en heeft een verteltheater aan huis.

Ze vertelde een verhaal over een boer en boerin, Bart en Gaartje, en hun koe. Een ander verhaal ging over boer Scholten en de kabelaanlegging voor de elektriciteit. Na de pauze eindigde ze met een verhaal over boswachter Busscher die met zijn zoon Jo een wolfshond had gevonden.

De voorzitter Henny Kootstra zei dat ze een vakvrouw is want Jotte had alles uit haar hoofd verteld en Jotte kreeg een mooie bos bloemen als dank. Volgende maand hopen we met zijn allen aanwezig te zijn op het jaarlijkse kerstdiner wat net zo als de avonden ook in hotel Zwartewater gehouden wordt.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice