23 mei 2022 Gebruikers online: 42
Agenda
Active creations

Darters van Albatros 3 hard onderuit in Meppel

Geplaatst op: 3 november 2021

(Ingezonden) Na vorige week een ruime overwinning te hebben geboekt in de beker, stond deze week een aardig pittige klus op de kalender voor de darters van Albatros. Casteleyn, een van de betere ploegen in de competitie, was de tegenstander op deze dinsdagavond. 

In de eerste wedstrijd nam Arjan het op tegen superleague speler Mark Scholte. Mede door fantastische scores en onder anderen een 180 score en een 100 finish stond Mark al snel 3-0 voor. Arjan vocht zich knap terug naar 3-2 en had zelfs 3-3 kunnen maken. Helaas werd deze kans gemist en was het Scholte die de overwinning naar zich toe trok. 

Ook Henk kwam 3-0 achter tegen een sterke tegenstander. Daarna leek hij in de wedstrijd te komen door 3-1 te maken. Door het sterke scorende vermogen van de tegenstander bleef het bij die ene leg. 

In de derde wedstrijd kwam onze vedette Rudy totaal niet in zijn spel. Een tegenstander die een stuk beter gooit helpt dan ook niet. Hij weet geen leg te pakken. Zoals hij zelf in een reactie liet weten: “Je kunt niet altijd pieken.”

In de laatste single partij mocht Tim proberen de “nul” van het bord te poetsen. In een wedstrijd waarbij de eerste 5 legs allemaal gewonnen werden door degene die hem niet begon, lukte het Tim om toch een keer zijn leg te houden en de winst veilig te stellen. 

Mark Scholte 4-2 Arjan van der Steege

Mike Verschuur 4-1 Henk van der Vegt 

Marco Benedictus 4-0 Rudy Hekman

Paul Bolding 2-4 Tim Nieborg 

In de koppels waren het Arjan en Rudy die samen mochten proberen om de wedstrijd om te draaien. Dit lukte niet en de eerste koppel ging verloren. In de tweede koppel waren het Henk en Tim die wel wisten te winnen. 

De overige koppels gingen verloren waardoor de tussenstand 6-2 was in het voordeel van de gastheren uit Meppel. Wat nog wel het benoemen waard is, is de 107 finish van Rudy in de laatste koppel. Maar ook de geweldige 155 finish van Mark Scholte mag niet ontbreken in dit stukje. Petje af. 

Mike/Mark 3-1 Arjan/Rudy

Paul/Marco 1-3 Henk/Tim

Mike/Mark 3-1 Henk/Tim

Paul/Marco 3-1 Arjan/Rudy

De teamronde werd ook verloren en dus was een ruime nederlaag een feit. 7-2. Volgende week is in Staphorst café de Dissel de tegenstander. 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice