11 augustus 2022 Gebruikers online: 21
Agenda
Active creations

De Wijngaard op bezoek bij Van Den Berg en Van Dijk

Geplaatst op: 5 november 2021

Donderdag zijn groep 7 en 8 van basisschool De Wijngaard op bezoek geweest bij Van Den Berg. Het was volgens de kinderen een erg leuke en leerzame ochtend. Ze kregen een rondleiding in zowel de winkel, de garage als op het terrein.  

De meesters Bas Beuzenberg en Matthijs Pastoor vertellen: “Vorige week mochten we ook al een kijkje nemen in de fabriek bij Van Dijk Bakery. Dit was een uniek kijkje achter de schermen, wat de kinderen erg aansprak. Hier werd erg goed gelet op de veiligheid en hygiënevoorschriften. De kinderen zijn op school bezig met het thema `leren voor later` en deze excursies sluiten daar goed bij aan. Erg interessant om te zien hoe alles in de praktijk in zijn werk gaat en welke beroepen er allemaal te vinden zijn. Twee geslaagde excursies.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice