25 april 2024 Gebruikers online: 137
Agenda
Active creations

Schrijfster Manon Ossevoort geeft lezing in Sluuspoort

Geplaatst op: 6 november 2021

Op woensdag 17 november houdt schrijfster Manon Ossevoort van 20.00 tot 21.30 uur een lezing in de Bibliotheek Zwartsluis (Sluuspoort). Zij vertelt over haar magische avontuur op een tractor. Een avontuur dat zij heeft beschreven in het boek ‘Het meisje en de tractor’.

Tussen 2004 en 2015 reisde Manon Ossevoort meer dan 38.000 kilometer op haar tractor. Deze reis naar het einde van de wereld, naar de geografische zuidpool, werd gevolgd door duizenden fans en media wereldwijd. Over de reis schreef Manon zelf het indrukwekkende boek ‘Het meisje en de tractor’. Zij vertelt haar persoonlijke verhaal vol bijzondere ontmoetingen en ervaringen, over de moed vinden om je dromen te volgen en alles wat mooi is op de wereld. Voor het bijwonen van deze lezing betalen leden van de Bibliotheek 5 euro, niet-leden betalen 7,50 euro.

Interesse? Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda. Let er bij het aanmelden op dat deze lezing alleen op vertoon van een coronabewijs bijgewoond kan worden. Ook is het verplicht bij binnenkomst een mondkapje te dragen. Eenmaal op de stoel mag het mondkapje af.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice