11 augustus 2022 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

ZvZ doet uitstekende zaken in Steenwijk

Geplaatst op: 8 november 2021

Zeven zwemmers van ZvZwartsluis hebben zaterdag 6 november een uitstekende prestatie geleverd bij de Klaverblad Sprintwedstrijd, georganiseerd door Zwemclub Steenwijk ’34.

Cas Kleinpenning, Arthur Alberts, Salo Veld, Kim Schraa, Emmelien Smelt, Floor Rietman en Rosa Visscher, zwommen bij de wedstrijd allemaal 2 of meer pr’s. De zwemmers van ZvZwartsluis laten daarmee een mooie ontwikkeling zien dit seizoen.

De Klaverblad Sprintwedsrijd is een wedstrijd voor de oudere minioren, junioren jeugd en senioren, waarbij alle zwemmers voor alle vier de slagen de 50 meter zwemmen.

Emmelien Smelt zwom in haar leeftijd categorie het snelst op alle afstanden en behaalde daarmee welverdiend de eerste plaats. Ook Arthur Alberts deed dat door met een persoonlijk record op alle 4 de slagen overall de snelste te zijn van zijn leeftijdscategorie. Dat leverde ook hem een mooie beker op voor de eerste plaats.

De komende periode zwemmen de wedstrijdzwemmers van ZvZwartsluis weer een competitiewedstrijd en een 7-kamp wedstrijd. Met name die laatste wedstrijd is een wedstrijd waar alle wedstrijdzwemmers van jong tot oud en van beginner tot gevorderd aan meedoen.

Lijkt zwemmen als sport je leuk of wil je een keer kijken of de zwemsport iets voor jou is? Kijk dan op onze website www.zvzwartsluis.nl of neem contact met ons op om een keer mee te zwemmen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice