23 mei 2022 Gebruikers online: 44
Agenda
Active creations

Ik hou van Holland bij DESZ

Geplaatst op: 9 november 2021

(Ingezonden) Hé jij daar! De teller staat alweer op 62 aanmeldingen, heb je je nog niet aangemeld? Lees dan gauw verder! Op zaterdag 11 december organiseren wij, het eerste elftal, namelijk de vijfde editie. Gezelligheid en plezier gegarandeerd! Mocht er nieuws komen omtrent de corona maatregelen dan zullen wij hier uiteraard rekening mee houden.

Net als voorgaande jaren wordt op deze avond, zoals de titel al verklapt, het alom bekende ‘Ik-hou-van-Holland-spel’ gespeeld. Dit onder de bezielende leiding van Jarno Kikkert. Met dit spel wordt jouw kennis, en die van je teamgenoten, op de proef gesteld. Meerdere onderwerpen zullen de revue passeren, variërend van ’taal’ en ‘geschiedenis’ tot ‘eten en drinken’. Wie heeft de meeste kennis tijdens de 5e editie in huis?

De hapjes en drankjes worden volledig door ons verzorgd. Tevens organiseren wij een verloting. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fantastische avond!

Heb jij al net zoveel zin in de feestavond als wij en ben je 18 jaar of ouder? Mooizo! Het festijn vindt plaats in de gloednieuwe kantine; inloop is vanaf 19.30 uur. Rond 23.30/00:00 uur is de avond ten einde. Zoals gezegd; hapjes en drankjes worden door ons verzorgd. Aangezien wij de nodige kosten maken, vragen wij om een bijdrage van €22,50 per persoon.

Geïnteresseerd?
Je kunt jezelf opgeven bij Dennie Mooiweer via; denniemooiweer@gmail.com óf 06-20360834!
Je kunt jezelf opgeven als individu*, maar ook per team (max. 4 personen). Vergeet dan niet je teamnaam te vermelden.

Hopelijk tot de 11e van december!

DESZ 1

*Opgegeven als individu? Dan word je, tezamen met andere individueel opgegeven personen, van tevoren ingedeeld in een team van max. 4 personen!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice