9 december 2021 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Collecte Alzheimer levert ruim 1500 euro op

Geplaatst op: 22 november 2021

De collecte van Alzheimer Nederland heeft in Zwartsluis in de week van 7 tot en met 13 november € 1529.23 opgebracht. De organisatie bedankt hiervoor alle gevers die aan de deur of via sociale media gedoneerd hebben. Ook grote dank aan alle collectanten die zich weer geweldig hebben ingezet om dit resultaat te bereiken.

Alzheimer Nederland schrijft in een persbericht: “Aandacht voor dementie is noodzakelijk, want 1 op de 5 mensen krijgt dementie en zelfs 1 op de 3 vrouwen. Op dit moment leven ruim 280.000 mensen in Nederland met deze ziekte. De verwachting is dat het aantal mensen met dementie stijgt naar ruim een half miljoen in 2040. Daar moet iets aan gedaan worden. Met meer onderzoek komen we dichter bij een toekomst zonder dementie.”

Collectant gemist, maar wilt u nog wel bijdragen? Ga naar www.onlinevooralzheimer.nl en doneer in de bus van Alzheimer Nederland.

Er zijn helaas nog een aantal wijken in Zwartsluis die niet bezocht worden tijdens de collecte. Wilt u in 2022 ook uw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Nederland is hier blij mee. U kunt zich opgeven via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren of bij Liesbeth Wiersma, telnr: 06-28075888.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice