9 december 2021 Gebruikers online: 45
Agenda
Active creations

Collecte Kerk in Actie

Geplaatst op: 22 november 2021

Deze week staat de landelijke collecte van Kerk in Actie op de kalender. Ook vanuit de Protestantse kerken in Zwartsluis wordt hier aan meegedaan. De opbrengst van deze huis-aan-huis collecte is ten behoeve van vluchtelingenkinderen in Griekenland.

De organisatoren schrijven in een persbericht: “Gammele tenten. Extreme kou of juist ondraaglijke hitte. Onveiligheid, gebrek aan schoon drinkwater, medicijnen en sanitaire voorzieningen. En misschien wel het ergst van alles: de uitzichtloosheid, het jarenlange, onzekere wachten. Dat is de realiteit waarin duizenden kinderen in Griekse vluchtelingenkampen opgroeien. Wij gunnen hen een beter leven! Daarom organiseert Kerk in Actie van 22 t/m 27 november 2021 een huis-aan-huiscollecte voor vluchtelingenkinderen in Griekenland.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice