9 december 2021 Gebruikers online: 35
Agenda
Active creations

Gouden huwelijksjubileum voor Sjoerd en Gé Hoen

Geplaatst op: 23 november 2021

Sjoerd en Gé Hoen ontvingen vandaag burgemeester Eddy Bilder. Het echtpaar mocht onlangs vieren 50 jaar getrouwd te zijn. Die mijlpaal zorgde er voor dat Bilder de felicitaties kwam overbrengen namens de gemeente.

Op 19 november 1971 stapten Sjoerd Hoen en Gé Appelmelk in het huwelijksbootje. Nog steeds wonen ze in de Kiekendiefstraat in Zwartsluis, waar hun drie kinderen Marcel, Rene en Nathalie opgroeiden. Gé (1941) is geboren in Meppel als jongste van 7 kinderen. Ze was werkzaam als coupeuse, in Zwartsluis gaf ze tevens naailessen.

Sjoerd (1936) is een geboren en getogen Sluziger. Naast zijn werk als timmerman en scholierenbegeleider was hij actief als scheidsrechter voor de KNVB. Stond op het toneel van de Toutenburgers en was regisseur van meerdere toneelgroepen: de Sluziger Revue en Toneelgroep Genemuiden, maar ook van bijvoorbeeld corsogroep Olympia bij het Bloemencorso in Sint Jansklooster.

Sjoerd en Gé hebben elkaar ontmoet op een feestavond van de vereniging van het volksonderwijs en dansten voor het eerst op avond van de muziekvereniging in 1970.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice