23 mei 2022 Gebruikers online: 38
Agenda
Active creations

Avonddiensten noodgedwongen afgelast

Geplaatst op: 27 november 2021

Archieffoto Jan van Kleef

De drie kerken van Zwartsluis volgen het advies van de Rijksoverheid op om na 17.00 uur geen kerkdiensten meer te beleggen. De beperkte avondlockdown geldt daarmee dus ook voor kerken.

Komende zondag zou een bijzondere dienst worden. Voor het eerst zouden de Hervormde Gemeente, de Gereformeerde Kerk en de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt een gezamenlijke dienst houden. Dominee Riemer (GKv) zou voorgaan.

De ochtenddiensten gaan wel door in gebruikelijke vorm. Met het vervallen van de avonddiensten begint bij Zwartewater FM het verzoekplatenprogramma ‘Zondag in Zwartewaterland’ weer. Dit programma met christelijke muziek werd eerder al uitgezonden ter vervanging van kerkdiensten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice