23 mei 2022 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Intentie om Sleepbootdagen 2022 door te laten gaan

Geplaatst op: 3 december 2021

De organisatie van de Nationale Sleepbootdagen is druk bezig met de voorbereidingen van de editie van 2022. Ondanks dat het nog onduidelijk is wat tegen die tijd mogelijk is, worden er al voorzichtig plannen opgesteld. Het nautische evenement staat tijdens het Hemelvaartsweekend op de agenda.

Het bestuur laat weten: “In deze tijd is alles onzeker. Omgeven met vraagtekens. Dat zal nog wel even zo blijven. Maar in Zwartsluis zijn we enkele maanden geleden toch met veel enthousiasme van start gegaan met de organisatie van de Nationale Sleepbootdagen 2022. We gaan ervoor! Op hoop van zegen.”

De Sleepbootdagen worden om het jaar gehouden in Zwartsluis. In de oneven jaren ligt de organisatie in handen van Vianen. Daar is momenteel echter geen nieuwe ploeg vrijwilligers die de kar wil trekken. Het evenement staat daar daarom op losse schroeven.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice