11 augustus 2022 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Sint zet voet aan wal in Belt Schutsloot

Geplaatst op: 3 december 2021

Vanmorgen is Sinterklaas met zijn Pieten ook in Belt-Schutsloot aangekomen voor de kinderen van CBS de Buuzekaemp. Met de boot legde hij bij het dorpshuis aan om vervolgens met de kinderen naar school te lopen.

Daar heeft hij een hele gezellige ochtend gehad in de onderbouw. In een circuitvorm konden alle kinderen met de Sint op de foto en waren er activiteiten met de Pieten georganiseerd. Na de pauze kwam de Sint met zijn Pieten in de bovenbouwgroep om mee te kijken en te luisteren naar de mooie surprises en gedichten die voor elkaar waren gemaakt. Natuurlijk mochten ook zij nog even bij de Sint op de foto. Zo rond de klok van half 12 werd de Sint uitgeleide gedaan en konden kinderen terugkijken op een heel gezellige Sinterklaasmorgen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice