11 augustus 2022 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Openingsactie tankstation Vermeulen: ‘Kwartje van Kok’ komt terug

Geplaatst op: 6 december 2021

De pomp aan de Grote Kranerweerd op het moment van aanleg.

(Adv.) Vermeulen opent zijn tiende tankstation! Daarmee hebben Zwartsluis en omgeving er een zeer voordelige locatie bij om te tanken. Om dat te vieren, houdt Vermeulen op vrijdag 10 december een speciale openingsactie: 24 uur lang 25 cent korting per liter. Oftewel: het ‘Kwartje van Kok’, maar dan in eurocenten. Daarnaast maak je de hele dag kans op een gratis tank!

Het onbemande tankstation verrijst naast het nieuwe onderkomen van autobedrijf Van Kesteren aan De Grote Kranerweerd. Zowel autorijders als vrachtwagenchauffeurs kunnen hier straks 24 uur per dag terecht om voordelig (E5 en E10) benzine, (HVO) diesel of AdBlue te tanken. “In Zwartsluis zagen we een enorme kans op het gebied van tanken, die we graag pakken”, vertelt mededirecteur Niels Vermeulen. “Wij gaan als prijsvechter voor lage prijzen en een uitstekende service.”

Op de openingsdag benadrukt Vermeulen dat nog eens extra. Vermeulen geeft dan van 5.00 tot 5.00 uur ‘het Kwartje van Kok’ weg, maar dan in Eurocenten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice