11 augustus 2022 Gebruikers online: 29
Agenda
Active creations

Van den Berg en Folkerts introduceren indoor kermis

Geplaatst op: 8 december 2021

In één van de loodsen van de firma Van den Berg kan volop gebotst worden. De familie Folkerts heeft namelijk de botsauto opgebouwd en liefhebbers zijn in aanloop naar de jaarwisseling welkom op de indoor kermis. 

“We hebben de botsautobaan hier opgebouwd vanwege periodiek onderhoud”, zegt Jacco. Het was vervolgens Roel van den Berg die met het voorstel kwam om ook daadwerkelijk te gaan botsen. “Als we mooi een paar dagen open kunnen in aanloop naar de feestdagen heeft de jeugd ook wat te doen in deze tijden”, aldus Roel.

Zo gezegd, zo gedaan. Doordeweeks is de baan in onderhoud en iedere zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur is jong en oud welkom om te botsen voor één euro per rit. “We gaan open op 11, 18 en 24 december. Als er veel animo voor is, willen we misschien in de kerstvakantie ook nog een paar dagen draaien”, meldt Jacco. Voor de kleinkinderen van Roel is de baan ook een groot feest. Afgelopen zaterdag was de baan al open en de koters vermaakten zich opperbest.

Koffiebar Marcelino is tijdens de openingstijden van de indoor kermis ook van de partij met zijn drankjes en broodjes. Daarnaast zijn de grijpmachines van de partij.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice