30 juni 2022 Gebruikers online: 32
Agenda
Active creations

Gemeente gaat kansen nieuw zwembad onderzoeken

Geplaatst op: 9 december 2021

Archieffoto: Jan van Kleef

Het college gaat op verzoek van de voltallige gemeenteraad de kansen voor een nieuw zwembad in Zwartsluis onderzoeken. Wanneer de onderzoek klaar is, kon wethouder Slingerland donderdagavond niet zeggen. “Dit is best een klus die u bij ons neerlegt. Hier hebben we een paar maanden voor nodig”, aldus de wethouder, die zich het verzoek van de gemeenteraad wel kan voorstellen.

In eerste instantie koos het college voor renovatie van De Kragge. Een compleet nieuw zwembad is in de exploitatie echter maar 4000 euro per jaar duurder. Bovendien zou een eventuele nieuwe locatie voor De Kragge kansen bieden voor woningbouw op de huidige plek. Dat wil de gemeenteraad dus uitgezocht hebben. Mocht verkassen toch niet aantrekkelijk zijn, dan wordt De Kragge alsnog gerenoveerd.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice