25 april 2024 Gebruikers online: 42
Agenda
Active creations

Aremberg wenst bewoners De Schans fijne feestdagen

Geplaatst op: 16 december 2021

Foto: Jan van Kleef

Groep 3 van OBS Aremberg heeft de bewoners van De Schans vandaag persoonlijk fijne feestdagen toegewenst. De kinderen boden namens alle kinderen van de school zelfgemaakte kerstkaarten aan. Ook had groep 3 speciaal voor deze gelegenheid als cadeau voor de bewoners mooie kerstmannen geschilderd.

Wegens de coronamaatregelen mochten de kinderen niet naar binnen, maar dat weerhield ze er niet van mooie kerstliederen te zingen. Door de ramen van de koffieruimte open te zetten, konden de ouderen toch genieten van onder meer “Oh Denneboom”. De bewoners van De Schans genoten zichtbaar van het bezoek van de kinderen.

“Het brengen van kerstkaarten is een mooie traditie geworden” aldus Linda Beekman, leerkracht van groep 3. “Vooral nú is het heel belangrijk dat we ouderen niet vergeten. We hopen dat ze veel plezier beleven aan het lezen van de kerstkaarten. Het zijn er in ieder geval heel wat!” zegt ze lachend.

Na afscheid te hebben genomen van de bewoners van de Schans, liepen de kinderen snel terug naar school, waar een heerlijk kerstlunch op ze wachtte. Wegens de coronamaatregelen moesten de kinderen zelf eten meenemen, maar heel veel ouders hadden toch iets speciaals meegegeven aan de kinderen.

De kinderen van de Aremberg kunnen terugkijken op een gezellige dag. Morgen zien ze elkaar voorlopig voor het laatst op school. Wegens de vervroegde kerstvakantie zijn de kinderen vanaf maandag drie weken vrij.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice