24 september 2023 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Arjan Zomerdijk nog een seizoen bij SVBS 1

Geplaatst op: 7 januari 2022

Voorzitter Hans van Dijk en Arjan Zomerdijk

Goed nieuws voor de senioren van SVBS-1: hoofdtrainer Arjan Zomerdijk heeft gisteravond bijgetekend voor seizoen 22-23. Het Beltiger bestuur is na overleg met de spelersgroep met Zomerdijk om tafel gegaan. “Ik heb het ontzettend naar mijn zin op de Belt en ik kijk er naar uit om weer aan de slag te gaan.” Ook het bestuur en de senioren zijn enthousiast.

De voetballers uit Belt-Schutsloot komen uit in de 5e klasse en staan momenteel op de negende plek. De doelstelling? “Eruit halen wat erin zit, nog beter worden en de wedstrijden over de streep trekken, zodat we krijgen wat we verdienen. Hopen op een kleine stunt.”

Op de vraag hoe hij dat gaat doen is hij duidelijk: “Intensief trainen. Met een duidelijke visie de wedstrijden ingaan.” En wat die visie dan is? “Ver van onze eigen goal spelen, hoog druk zetten en de kansen die we creëren, meteen benutten. Er zit genoeg potentie in de groep om hoger te eindigen. Hopelijk kunnen we binnenkort volle bak aan de slag. Ik heb er zin in!”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice