11 augustus 2022 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

DuurSAMe Kleding Weken: gebruikte winterkleding van hoge kwaliteit bij SamSam

Geplaatst op: 11 januari 2022

(Adv.) SamSam in Zwartsluis staat deze maand in het teken van de DuurSAMe Kleding Weken. “De feestdagen zijn weer achter de rug, 2022 is begonnen”, aldus eigenaresse Leontien Voorsluijs. “Een periode waarin we actief bezig zijn met onze goede voornemens voor het nieuwe jaar. Zoek je nog een mooi duurzaam voornemen én heb je winterkleding nodig? Kies dan voor gebruikte in plaats van nieuwe kleding! Zo help je verspilling tegen te gaan en de immense afvalbergen op aarde te verkleinen.”

Verschillende soorten laarzen, winterjassen, truien en vesten; de winkel van SamSam staat momenteel volgepakt met winterkleding. “Voor zowel dames, heren als kinderen hebben we voordelige en kwalitatief hoogstaande gebruikte kleding, die haast niet van nieuw te onderscheiden is. We hanteren namelijk een streng innamebeleid, waarbij we kleren met duidelijke gebruikssporen niet aannemen. Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.”

Bijdragen aan een circulaire samenleving

Met deze ‘duurSAMe insteek’ wil SamSam inspireren om niet altijd alles nieuw te kopen. “Er zijn namelijk zo veel mooie en unieke gebruikte producten beschikbaar, die wachten op een tweede leven”, legt Leontien uit. “Zo ook onze winterkleding, die ook nog eens een stuk goedkoper is. Bij SamSam vind je namelijk merkkleding voor een fractie van de oorspronkelijke nieuwprijs. Zo wordt tweedehands het nieuwe nieuw!”

SamSam doorbreekt hiermee ook graag het taboe op het dragen van tweedehands kleding. “Wat ons betreft, wordt tweedehands het nieuwe nieuw! Tot onze vreugde merken we ook dat steeds meer mensen in Zwartsluis en omgeving dit credo omarmen en zo bijdragen aan een circulaire samenleving.”

Afhalen van bestellingen en pastassen
Geïnspireerd geraakt door dit ‘duurSAMe’ verhaal? En benieuwd welke winterkleding SamSam aanbiedt? We informeren je hier graag over”, aldus Leontien. “Ondanks dat onze winkel aan de Stationsweg nu vanwege de coronamaatregelen gesloten is, zijn we wél open voor het afhalen van bestellingen en pastassen. En het ophalen en afleveren van DHL-pakketten. Houd onze website (www.samsamzwartsluis.nl) in de gaten voor de meest actuele openingstijden.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice