23 mei 2022 Gebruikers online: 40
Agenda
Active creations

Kelvin Bonhof volgt Kaagman op als trainer DESZ 1

Geplaatst op: 15 januari 2022

DESZ heeft Kelvin Bonhof aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De 33-jarige Bonhof komt komende zomer over van VV Lemelerveld. In Zwartsluis tekent de hoofdtrainer een contract voor de duur van één seizoen. 


Bonhof wordt de opvolger van Pim Kaagman, die aan het eind van het seizoen vertrekt bij de club uit Zwartsluis. De oefenmeester uit Heino is naast zijn hoofdtrainerschap bij tweedeklasser VV Lemelerveld, ook assistent-trainer van de beloften van Go Ahead Eagles. Daarvoor was Bonhof eindverantwoordelijk bij o.a. SV Haarle en VV d’Olde Veste JO19-1.

Kelvin Bonhof is erg content met zijn aanstelling. “Ik ben erg blij met mijn aanstelling bij DESZ. Ik voelde dat ik toe was aan een nieuwe stap en DESZ past perfect in dat plaatje. De gesprekken met de TC waren direct zeer prettig en ik voelde dat ik welkom was bij de club. DESZ is een prachtige club met trouwe aanhang. Daarnaast heeft de club de laatste jaren ook mooie stappen gezet in de jeugdopleiding. Dat zijn dingen die mij ontzettend aanspreken. Ik heb enorm veel zin om komende zomer te beginnen en kijk er naar uit om iedereen binnen de club te ontmoeten.”

Ook de TC is in zijn nopjes met de 33-jarige trainer. “Wij zijn erg blij met de aanstelling van Kelvin. De ambitieuze trainer past volledig bij de visie van de club. Met Kelvin hebben we een tactisch sterk onderlegde trainer binnengehaald. We kijken dan ook uit naar de samenwerking met Kelvin en we gaan samen voor een mooie periode met veel succes.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice