23 mei 2022 Gebruikers online: 43
Agenda
Active creations

‘Great Reset’ pamfletten duiken op in Zwartsluis

Geplaatst op: 22 januari 2022

Op meerdere plaatsen in Zwartsluis is iemand afgelopen week druk geweest met het ophangen van pamfletten. De poster, met op de voorgrond World Economic Forum-directeur Klaus Schwab, is afkomstig uit de achterban van Forum voor Democratie. Dat blijkt uit een publicatie van NRC Handelsblad.

Een Sluziger ondernemer nam afgelopen week al contact op met de redactie van Zwartsluis Actueel, net als enkele lezers. “Dat degene posters wil ophangen is tot daar aan toe, maar doe dat niet op de ruiten van mijn winkelpand. Als ik er achter kom wie dit heeft gedaan, breng ik persoonlijk een emmer sop naar diegene toe”, aldus de ondernemer, die zaterdagavond aangeeft dat de ruit weer keurig is schoongemaakt door een onbekende.

Forum voor Democratie-fractievoorzitter Thierry Baudet plaatste een foto van de poster op Twitter en noemde het “een bizar slechte film waar we zelf in leven”. Wie in Zwartsluis achter de actie zit, is (nog) onduidelijk.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice