23 mei 2022 Gebruikers online: 37
Agenda
Active creations

DESZ maakt zich op voor groot jubileumfeest

Geplaatst op: 25 januari 2022

Eind juni 2022 viert sportvereniging DESZ haar 75 jarig jubileum. De start van de jubileumcommissie begon reeds in januari 2020. Het feest had 1 september 2021 moeten plaatsvinden, maar corona gooide roet in het eten.

De vereniging werd, na een fusie van de plaatselijke verenigingen Heracles en ZSV, op 1 september 1946 opgericht. DESZ bespeelde in haar bestaan voetbalvelden aan de Berkenlaan en Kiekendiefstraat, alvorens te verhuizen naar Sportpark Cingellanden.

Het jubileumfeest wordt gekoppeld aan de familiedag van zaterdag 25 juni. Er wordt een grote verloting georganiseerd, er is een re√ľnie en er verschijnt een glossy jubileumgids die huis-aan-huis bezorgd zal worden. De verkoop van de loten gaat 1 februari van start, de trekking vindt plaats tijdens de familiedag.

Het jubileumprogramma gaat donderdag 23 en vrijdag 24 juni van start met een FIFA toernooi en Free-Stylers. Het nadere programma volgt op Zwartsluis Actueel.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice