23 mei 2022 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

Voorlezen in Nederlands en Pools tijdens nationale voorleesdagen

Geplaatst op: 27 januari 2022

Bij de bibliotheek in Zwartsluis kunnen kinderen van 0 tot en met 4 jaar zich laten voorlezen. Op zaterdag 5 februari om 10.15 uur zijn kinderen en hun ouders welkom in Sluuspoort. Daar wordt voorgelezen uit het boek: Maar eerst ving ik een monster. In het Nederlands maar ook in het Pools.

Dit boek is het prentenboek van het jaar 2022. Tijdens de nationale voorleesdagen wordt er op veel plekken in Nederland uit dit boek voorgelezen. En wat dit jaar extra bijzonder maakt is dat het voor het eerst ook in het Pools wordt voorgelezen.

Iedereen die komt krijgt een vingerpoppetje en kan gratis lid worden (tot 18 jaar). Kijk voor meer informatie en het programma op www.bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice