6 oktober 2022 Gebruikers online: 56
Agenda
Active creations

Knickerbockers makkelijke prooi voor heren van DESZ

Geplaatst op: 19 februari 2022

Foto: Henk Kuik

DESZ nam het vandaag op tegen de Groningse Knickerbockers. Ondanks dat de wedstrijd niet doelpuntrijke op gang kwam, was het geen moeilijke wedstrijd voor de Sluzigers. DESZ ging de rust in met een 1-0 voorsprong en na de rust volgden nog drie doelpunten. Dankzij de 4-0 overwinning bleven de drie punten in Zwartsluis.

Genemuiden won vanmiddag met 3-1 van voetbalvereniging Door Eendracht Tot Overwinning (DETO) uit Vriezenveen. Op eigen veld kwam de ploeg voor de rust al tot voorsprong met 2-1. In de laatste minuut van de wedstrijd beslist door Genemuiden door de 3-1 te maken. Daardoor verovert Sportclub de koppositie in de hoofdklasse.

VHK Sint Jansklooster nam het in Wijthem op tegen de plaatselijke VV. Ondanks veldoverwicht van de spelers uit Sint Jansklooster kwam de thuisploeg voor rust op een 1-0 voorsprong. In de laatste fase van de wedstrijd werd nog twee keer gescoord. VV Wijthem maakte de 2-0 waarna de 2-1 volgde door VHK. De ploeg uit Sint Jansklooster kwam niet meer tot scoren waardoor de punten in Wijthem bleven.

Olympia Hasselt ging op bezoek in Hattem. Die wedstrijd begon gelijk al doelpuntrijk. Na een half uur voetballen waren al vijf doelpunten gevallen in de Gelderse stad. De ruststand van 3-2 voor Hattem werd in de tweede helft nog bijgetrokken tot 3-3 waardoor Hasselt huiswaarts keerde met één punt.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice