24 april 2024 Gebruikers online: 13
Agenda
Active creations

‘100 jaar muziek’ thema van optocht Koningsdag

Geplaatst op: 22 maart 2022

(Ingezonden) Dit jaar organiseert de Oranjevereniging Zwartsluis samen met muziekvereniging Voorwaarts de Koningsdag optocht. Ter ere van het jubileum van Voorwaarts hebben we dit jaar het thema ‘100 jaar muziek’. Dus organiseer je eigen fanfare, schlagerfestival of bouw je favoriete albumhoes. Het kan allemaal.

Muziek is van iedereen! Een shirt van Bob Marley, met koptelefoon als een heuse discjockey. Een blokfluit onder de arm of misschien loop jij voor iets anders muzikaals warm. Echt iedereen kan mee doen! Voor deelname aan de optocht kun je je opgeven in de gebruikelijke categorieën, dit jaar dus met een muzikaal tintje.

(Band) Loopgroep
(Soloartiest) Individu
(Groot podium) grote wagen vanaf 12m2
(Pop podium) kleine wagen 5 tot 12m2

In de ochtend van Koningsdag gaan we, in de feesttent, met kinderen zelf op ludieke wijze van groenten en fruit muziekinstrumenten maken. Vervolgens kunnen de kinderen onder begeleiding mee lopen in de optocht met Voorwaarts.

Doe je mee met de optocht of kom je met ons je eigen instrument maken. Geef je op via info@oranjeverenigingzwartsluis.nl. Geef dit voor 18 april aan ons door en vermeld hierbij wat je wilt gaan doen.

We zien je graag op koningsdag!

De Oranjevereninging

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice