29 maart 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Aremberg haalt challenge van Coop Kleine

Geplaatst op: 8 april 2022

Het is de kinderen en ouders van OBS Aremberg gelukt om de challenge die Luuk Kleine de kinderen gaf, te halen. De challenge was om het bedrag dat de kinderen op 25 maart bij elkaar haalden met de inzameling van flessen, te vermeerderen.

Twee weken geleden stond op Zwartsluis Actueel te lezen dat OBS Aremberg met de inzameling van flessen 236,10 euro had opgehaald voor Giro 555. Ook viel te lezen dat Coop Kleine de school uitdaagde om dit bedrag te vermeerderen. Vandaag liep de tweede inzamelactie van de school ten einde en werden de containers met plastic flessen naar de Coöp gebracht.

Het was nog best wel spannend bij het inleveren. Kijkende naar de inhoud van de containers zou het er om gaan spannen. Er ging een zucht van opluchting en een kreet van blijdschap door de winkel toen bleek dat er 264,50 euro was opgehaald. Het was de kinderen gelukt.

Floor en Noortje mochten samen met juf Marleen de flessen inleveren en dat had een reden. “Deze meiden hebben met z’n tweeën 176 flessen opgehaald”, aldus juf Marleen. “Iedereen was het er mee eens dat zij de flessen mochten inleveren.”

De Aremberg heeft met de twee inzamelacties 500,60 euro opgehaald voor Oekraïne. Trots als een pauw liepen de twee leerlingen met juf Marleen terug naar school. Maar niet rechtstreeks. Ze werden door juf nog getrakteerd op een heerlijk ijsje. “Dit was wel een beloning waard!”

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice