23 april 2024 Gebruikers online: 35
Agenda
Active creations

Vandaag voorjaarsmarkt voor Oekraïne

Geplaatst op: 12 april 2022

Tijdens een mentorles van een brugklas op het Agnieten College in Zwartsluis werd het idee geopperd: laten wij samen met de hele school in actie komen om geld in te zamelen voor de vluchtelingen uit het door oorlog getroffen Oekraïne! Het idee verspreidde zich razendsnel door het schoolgebouw en al snel werden de voorbereidingen getroffen voor een voorjaarsmarkt.

Veel leerlingen en medewerkers willen graag meehelpen om op deze manier een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te halen tijdens de voorjaarsmarkt. Deze markt wordt op dinsdag 12 april in het schoolgebouw van het Agnieten College Zwartsluis gehouden aan de Rondweg 2. Vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur is iedereen van harte welkom.

Leerlingen verzorgen tegen een kleine vergoeding verschillende leuke activiteiten en inspirerende workshops, maar ook worden er mooie (zelfgemaakte) spullen en heerlijke lekkernijen verkocht.
Zo wil iedereen op het Agnieten College graag omkijken naar de ander, waaronder ook leeftijdsgenoten die nu op de vlucht zijn en het moeilijk hebben. Met de voorjaarsmarkt valt er hopelijk een steentje bij te dragen.

De leerlingen roepen op: “U bent van harte welkom op onze voorjaarsmarkt. Wilt u op een andere manier bijdragen aan deze actie? Heeft u een eigen bedrijf dat bijvoorbeeld een cadeau kan sponsoren voor het Rad van Fortuin? Kent u een bedrijf dat zich graag wil inzetten op deze voorjaarsmarkt? Of heeft u zelf ideeën? Laat van u horen! Neem contact op via e-mailadres: zwartsluis@agnietencollege.nl”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice