20 april 2024 Gebruikers online: 39
Agenda
Active creations

Aremberg viert weer ouderwets Pasen

Geplaatst op: 14 april 2022

Een gekookt eitje en lekkere broodjes, het was vandaag allemaal aanwezig op OBS Aremberg. Sinds hele lange tijd kon er weer gezamenlijk een Paasontbijt worden gegeten.

Een geroezemoes steeg vanochtend op uit de verschillende klassen van de school. Kinderen liepen gezellig door elkaar heen om een broodje te smeren of een eitje te pakken en een echte Paashaas ging de klassen rond met chocolade-eitjes. Dit was allemaal geregeld door de zeer betrokken ouderraad van de school. Je kon merken dat de kinderen dit gemist hadden. Door corona kon er de afgelopen jaren natuurlijk bijna niets samen worden georganiseerd en daar kwam nu eindelijk verandering in.

“Wat was het een genot om weer een ouderwets Paasontbijt te kunnen houden”, aldus Leendert Kroes, de directeur van de school. “Dit jaar waren er geen beperkingen meer maar gewoon gezellig samen met elkaar.”

Morgen en maandag zijn de kinderen vrij wegens Goede Vrijdag en Tweede Paasdag. Daarna volgt nog drie dagen les met als afsluiting op vrijdag de Koningsspelen. Dan volgt de meivakantie. “Na volgende week mogen de kinderen twee weken genieten van een welverdiende vakantie. We laten de boel de boel en maandag 9 mei pakken we onze activiteiten weer op”, besluit Leendert.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice