30 mei 2023 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Bibliotheek helpt werkzoekenden op weg naar droombaan

Geplaatst op: 12 mei 2022

Op zoek naar (ander) werk? De Bibliotheek Zwartsluis helpt werkzoekenden bij het vinden van hun droombaan. In samenwerking met JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, verzorgt de Bibliotheek op maandag 23 mei 2022 van 19.30 tot 21.30 uur het Droombaanspel, een leuke en interactieve eerste stap op weg naar de ideale baan.

Tijdens het Droombaanspel gaan maximaal acht deelnemers met elkaar op weg langs vragen over hun droombaan in het verleden, heden en de toekomst. Daarbij stimuleert spelleider Marleen Strampel alle deelnemers om hun eigen kennis in te zetten. Zo ontdekken de deelnemers niet alleen wat hun droombaan is, maar ook welke stappen zij zelf kunnen zetten om hun droombaan te vinden. Interesse? Meld je dan aan via de website www.bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda of bij de Bibliotheek Zwartsluis, telefoon: 038-3866555.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice