28 maart 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Active creations

Schooljeugd krijgt gastles tafeltennis

Geplaatst op: 15 juni 2022

Fotoserie: Henk Kuik

Kinderen van De Wijngaard kregen inplaats van gym een les met veel tafeltennis gerelateerde spelletjes. De plaatselijke tafeltennisvereniging had het initiatief genomen voor deze gastles.

Eerst was er uitleg over hoe zij een batje vast moeten houden. Ook kregen zij te horen dat het in wedstrijdverband natuurlijk belangrijk is om te winnen, maar je moet ook veel plezier in tafeltennis hebben. Plezier was er zeker bij het schuiftafeltennis, toegeworpen boogballetjes en ook stond er een tafeltennisrobot klaar. Ook meester Jochem was zeer actief.

Nadat alle kinderen deze onderdelen gedaan hadden was er ook nog een leuk spel. Hierin konden zij zich lekker uitleven. De kinderen waren in twee groepen verdeeld en moesten zoveel mogelijk balletjes bij de tegenpartij in het veld slaan. Dit alles stond onder leiding van Tjalling en Roel, jeugdleiders van de TTV. Aan het eind werd nog even verteld dat TTV Zwartsluis iedere maandag van 19.00 – 20.00 uur speelt in Het Agnieten College, Waar de kinderen en natuurlijk ook ouders als ze mogen en willen, het altijd nog eens kunnen proberen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice