30 mei 2023 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Denk mee over activiteiten Sluuspoort

Geplaatst op: 18 juni 2022

(Ingezonden) Je woont in Zwartsluis, de kinderen zijn de deur uit en je houdt van de natuur, wandelen of fotografie. Vrijwilligerswerk is ook belangrijk voor jou. Kun je je vinden in (een deel van) deze omschrijving? Dan zijn we op zoek naar jou!

We gaan komende woensdag 22 juni van 19.30 tot 21.00 uur graag samen in gesprek om na te denken welke activiteiten we kunnen organiseren in de Sluuspoort. Het is niet ingewikkeld, in een groep (van max acht personen) bespreken we waar we blij van worden zoals hobby’s, voedsel, kleinkinderen, dat soort zaken.cHet is eenmalig, geen huiswerk en we maken het gezellig met koffie en wat lekkers.

Doe je mee? App naar 06-12047318 (Marleen). Alvast bedankt, je helpt ons er enorm mee!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice