30 juni 2022 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

ZGV op hete kolen vanwege trainerstekort

Geplaatst op: 21 juni 2022

Archieffoto Henk Kuik

De Zwartsluizer Gymnastiek Vereniging (ZGV) bestaal al sinds 1926, en heeft zichzelf ten doel gesteld om voor een zo breed mogelijk publiek gym/turnsport aan te bieden. De vereniging is bij het uitoefenen van deze taak volledig afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Tot op heden is het goed gelukt om voor met name de schooljeugd op een verantwoorde wijze de lessen te verzorgen, en hebben er steeds gediplomeerde trainers voor de groepen gestaan.

Helaas heeft de huidige trainster, Karin, aangegeven dat zij in verband met haar vele activiteiten, niet langer in staat is om de lessen te verzorgen. Daarom is de vereniging nu op zoek naar een vervanger, die de lessen voor de jeugd,  op de maandagen tussen 16.00 en 19.00 uur kan en wil verzorgen.

De oproep geldt voor eenieder die interesse heeft om iets voor de vereniging te betekenen. Ook als je (nog) geen papieren hebt, ben je welkom voor een gesprek, omdat er ook naar opleiding gekeken kan worden. Andere vormen van gymnastiek, zoals freerun of ritmisch worden eveneens toegejuicht. Kortom: eenieder die affiniteit met de gymsport heeft, en de vereniging zou willen ondersteunen, wordt gestimuleerd om contact op te nemen met zgvsecretariaat@gmail.com of bel ons op 06-14542404.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice