30 juni 2022 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

DESZ begint jubileumweek met toast op 75e verjaardag

Geplaatst op: 23 juni 2022

Fotoserie: Henk Kuik

Burgemeester Eddy Bilder, DESZ-voorzitter Barend Vink en hoofdsponsor Lens Nekeman openden woensdagavond de jubileumweek van DESZ. Ter ere van de 75e verjaardag van de plaatselijke voetbalclub werd een receptie gehouden in het vorig jaar vernieuwde clubgebouw. Ook de komende dagen staan er nog tal van activiteiten op het programma.

Het kan niemand zijn ontgaan dat DESZ wat te vieren heeft. Onlangs ontvingen alle Sluziger huishoudens al een prachtige glossy in de brievenbus over ruim zeven decennia DESZ. Gisteravond werd de jubileumweek officieel ingeluid met een receptie. Daarvoor waren onder andere leden, sponsoren, de KNVB en andere sportverenigingen uit het dorp uitgenodigd. Ook clubs uit de buurt waren van de partij om samen het glas te heffen op de tweedeklasser. Een optreden van Hasselts Fanfare mocht niet ontbreken.

De heer Menne Modderman van de KNVB bood een mooie KNVB-vlag aan. Hij overhandigde deze aan Atze ten Klooster en Jaap Muis, DESZ’ers met een scheidsrechterverleden. Klik hier voor het programma dat de komende dagen op de agenda staat.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice