29 maart 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Voorwaarts laat Sluzigers stralen dankzij serenades

Geplaatst op: 2 juli 2022

Foto's: Henk Kuik en Jan van Kleef

De 100-jarige muziekvereniging Voorwaarts hield vandaag op verschillende plekken in het dorp serenades. Liefhebbers konden vooraf het korps optrommelen om op verzoek bij iemand voor de deur te spelen. Het resulteerde in prachtige momenten voor degenen die verrast werden. 

Echtpaar Oosterkamp kreeg bijvoorbeeld een serenade vanwege hun 50e huwelijksjaar. Eefje Bols werd een hart onder de riem gestoken met enkele vrolijke muziekstukken bij haar voor de deur. Gerrit Jan ten Klooster genoot vanuit zijn voortuin aan de Arembergerstraat eveneens van de musici. Bij de familie Vos aan de Margrietstraat was een jarige in huis, wiens verjaardag extra feestelijk begon dankzij de serenade. Ook de oude van dagen werden niet vergeten. De 100-jarige mevrouw Diepeveen werd verrast door Voorwaarts, evenals de bewoners van De Schans.

In totaal werden op 14 locaties twee verschillende stukken gespeeld door de muziekvereniging. Aan het eind van de middag hadden de muzikanten 8 kilometer met hun instrument achter de rug.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice