6 oktober 2022 Gebruikers online: 52
Agenda
Active creations

Groep 8 neemt afscheid van Kindcentrum De Wijngaard

Geplaatst op: 14 juli 2022

De 24 kinderen van groep 8 van Kindcentrum De Wijngaard kunnen terugkijken op een fantastisch afscheid van hun basisschooltijd. Nadat zij al twee keer de musical hadden opgevoerd voor alle leerlingen en voor opa’s en oma’s, mochten ze dat maandag 11 juli eindelijk voor de ouders doen. De musical ‘Het goud van eiland Albatros’ viel bij iedereen goed in de smaak: de leerlingen brachten het verhaal en de liedjes met veel humor en inlevingsvermogen ten gehore.

De kinderen genoten volop van de feestavond die daarna volgde. In hun mooiste outfits mochten ze over de rode loper het prachtig versierde plein opgaan. Daar werden alle kinderen toegesproken en mochten ze een diploma ondertekenen. Onder het genot van een heerlijk ijsje keken de kinderen naar een hilarische film die alle meesters en juffen van elk kind gemaakt hadden: hoe ziet jouw leven eruit over 20 jaar? Tot slot konden de kinderen heerlijk feestvieren, dansen, chillen of foto’s laten maken in de fotobooth. Een avond om nooit te vergeten!

Woensdag 13 juli, de laatste schooldag, was onvergetelijk. Na de traditionele fietstocht met blikjes en toeters door Zwartsluis, kregen de kinderen een varend ontbijt op rondvaartboot De Visarend. Weer op school werden de leerlingen van alle groepen bezig gehouden met een spellencircuit. Hoogtepunt daarbij was de stormbaan met glijbaan, goed voor een ochtend lang plezier. Aan het eind van de ochtend namen de kinderen afscheid van De Wijngaard door letterlijk vanaf de glijbaan de school ‘uit te roetsjen’. Een prachtig afscheid van hun basisschooltijd!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice