11 augustus 2022 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Jaarlijkse Zonnebloemloterij van start

Geplaatst op: 26 juli 2022

De afdeling Zwartsluis van de Zonnebloem zal vanaf heden t/m 26 augustus langs de deuren gaan met de lotenboekjes. Voor € 2,- koopt u een lot en maakt u lokale activiteiten mede mogelijk, € 1,50 per verkocht lot is voor de eigen afdeling. Voorzitter Siepie Dijkslag heeft het eerste lot verkocht aan Gea Schouten van Fysiotherapie ’t Cingel.

Met de aankoop steunt u bovendien de landelijke projecten van de Zonnebloem. Die zorgen er o.a. voor dat in heel Nederland de Zonnebloem rolstoelauto te huur is en dat musea, attractieparken, theaters en voetbalstadions toegankelijker worden voor mensen in een rolstoel of scootmobiel.

Een samenleving waaraan mensen met een lichamelijke beperking volwaardig en onbezorgd deelnemen. Daar zet de Zonnebloem zich iedere dag voor in. Nu de versoepelingen compleet zijn, kan de afdeling Zwartsluis weer volop activiteiten organiseren voor alle deelnemers. En hiervoor is geld nodig. Met de opbrengst van de jaarlijkse loterij geeft de Zonnebloem mensen met een lichamelijke beperking iets om naar uit te kijken: een vrijwilliger die op bezoek komt, samen een dagje uit of een mooie vakantie. Mensen die meespelen met de loterij maken kans op mooie prijzen. Een loterij met uitkijkgarantie dus!

Ook dit jaar kan weer contactloos betaald worden door de aangeboden QR-code te scannen met uw mobiele telefoon. U hoeft dus geen contant geld in huis te hebben. Bestelt u uw loten liever online? Dit kan heel eenvoudig op zonnebloem.nl/loterij.

Met uw deelname aan de loterij maakt u kans op een prijs uit het uitgebreide prijzenpakket. Er zijn geldprijzen te winnen, met een hoofdprijs van maar liefst 15.000 euro. Daarnaast zijn er vele prijzen in natura, zoals e-bikes, een vakantie in eigen land of een leuk dagje uit. De trekking vindt plaats op 10 oktober 2022. Mensen die hun loten online registreren ontvangen automatisch bericht over de uitslag.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice