11 augustus 2022 Gebruikers online: 38
Agenda
Active creations

Volleybaltoernooi tijdens jaarlijkse Zwem4daagse

Geplaatst op: 3 augustus 2022

Het zwembad geeft, in samenwerking met volleybalverenging Pegasus en de supportersclub van DESZ een nieuwe draai aan het jaarlijkse evenement tijdens de Zwem4Daagse. Van 22 tot en met 25 augustus wordt er op het grasveld een volleybaltoernooi georganiseerd voor jong en oud.

Of je nu wekelijks volleybalt of nog nooit een bal met je handen hebt aangeraakt is dit je kans om mee te doen! Het toernooi wordt gespeeld met een poule voor prestatie teams die 2 tegen 2 spelen op een zandveld waar het echt hard tegen hard gaat. Daarnaast willen we het evenement toegankelijk maken voor iedereen en spelen we ook een toernooi met teams in 4 tegen 4 verband, plezier staat hierbij op de eerste plaats.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice