6 december 2023 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Cigarbox Henri in Botterhuus

Geplaatst op: 14 september 2022

In het Botterhuus start 24 september het muzikale winterseizoen met een swingend feestje met Cigarbox Henri & the new American farmers. Deze 5-mans formatie speelt volgens organisator Henk ten Hove een heerlijk toegankelijke mix van roots , blues americana en garageblues op o.a. zelfgebouwde cigar box gitaren.

Ze spelen veel zelfgeschreven nummers , zowel in het Engels als in het Overijsselse dialect , maar ook covers of bewerkingen van andere artiesten komen voorbij. De band bestaat uit: Petra Klaver – zang en gitaar, Paul Schuurman – drums en percussie , Albert Siemers – basgitaar , Appy Zomer- bluesharp en Cigarbox Henri – diverse gitaren.

Opgave is noodzakelijk bij Jennie van de Berg: info@weijsberg.nl of 06-12443708. Kosten bedragen 10,00 euro inclusief een kop koffie of thee. Aanvang 20.00 uur in het Botterhuus  Mastenmakerstraat 17a te Zwartsluis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice