6 oktober 2022 Gebruikers online: 54
Agenda
Active creations

Bibliotheek viert samen met de buren Burendag

Geplaatst op: 17 september 2022

Bibliotheek Zwartsluis doet op zaterdag 24 september 2022 mee aan Burendag, een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Alle buren zijn van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom voor een koffiemoment met gezellige pubquiz en leuke kinderactiviteit.

Onder het genot van een kopje koffie en een lekkere versnapering spelen we een pubquiz van drie rondes. De eerste twee rondes van de pubquiz zijn voor de twee vestigingen gelijk, de derde ronde gaat over Zwartsluis. De winnaar gaat met de eeuwige roem naar huis. Voor de kinderen ligt er een kleurplaat klaar en is er ranja, in Sluuspoort wordt er ook voorgelezen.

De directe buren van de bieb in Sluuspoort ontvangen een uitnodiging in de brievenbus. Wie geen uitnodiging heeft ontvangen, maar wel mee wil doen, kan zich aanmelden in één van de vestigingen of via deze link.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice