6 oktober 2022 Gebruikers online: 60
Agenda
Active creations

Kankerpatiënten maken sloepentocht door De Wieden

Geplaatst op: 17 september 2022

Foto: Henk Kuik

(Ex-)kankerpatiënten maakten vandaag een prachtige rondvaart door de Wieden. Rond de 20 patiënten stapten ’s ochtends samen met hun begeleiders, vrienden of familieleden in een sloep en genoten, ondanks het wisselvallige weer, van een onvergetelijke dag in het natuurgebied. Deze dag staat even niet in het teken van ziekte en leed, maar er wordt plezier gemaakt en iedereen geniet van het prachtige landschap.

Het uitje begon bij eetcafé De Waterlelie met koffie en accordeonmuziek. Van daaruit voeren de aanwezigen een rondje door het gebied waarna vervolgens een lunch werd geserveerd in het dorphuis van Belt-Schutsloot. Zowel de patiënten als de organisatoren blikken terug op een natte maar geslaagde editie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice